Miała być niespodzianka - mam nadzieję, że się udała. Sowy wyszły jeszcze słodsze niż się spodziewałam! Tym razem babeczki red velvet w wersji yellow :)
dziękuję ! krem jest "serkowy": serek turek kremowy,śmietankowy + masło+ cukier puder. Wszystko w temperaturze pokojowej, miksujesz serek z masłem na najwyższym obrotach, aż się ładnie połączy i później dodajesz cukier puder według uznania. Jest jedna zasada: niezależnie od tego ile kremu robisz, zawsze serka musi być 2 razy więcej niż masła.
Przepiękne, a czy mogłabyś podać przepis na ten biały krem?
OdpowiedzUsuńdziękuję ! krem jest "serkowy": serek turek kremowy,śmietankowy + masło+ cukier puder. Wszystko w temperaturze pokojowej, miksujesz serek z masłem na najwyższym obrotach, aż się ładnie połączy i później dodajesz cukier puder według uznania. Jest jedna zasada: niezależnie od tego ile kremu robisz, zawsze serka musi być 2 razy więcej niż masła.
Usuńśliczne sówki
OdpowiedzUsuńjakie fajne:) super pomysł!
OdpowiedzUsuńtylko szkoda, że nie do końca mój, za pomoc dziękuję google :)
Usuńśliczne sowy :)))
OdpowiedzUsuńpozdrawiam i życzę kolejnych super wypieków,
Olinka - Smakowy Raj
Aż szkoda ich jeść!
OdpowiedzUsuń